Η επίδραση των προϊόντων στη δραστικότητα

Δυστυχώς, συμβαίνει ακόμη και υγιείς και νεαροί άνδρες με ισχύ να έχουν ορισμένα προβλήματα. Ή ίσως απλά θέλετε να αισθάνεστε πιο σίγουροι και επιτυχημένοι σε έναν τόσο ευαίσθητο τομέα.

Σήμερα, φυσικά, για να λύσετε αυτό το πρόβλημα (αν μιλάμε για σοβαρές λειτουργικές διαταραχές), μπορείτε να καταφύγετε σε διάφορες μεθόδους θεραπείας. Ή σε απλούστερες και μη ιατρικές περιπτώσεις, σύγχρονες και αποτελεσματικές κάψουλες ενίσχυσης της ισχύος είναι στη διάθεσή σας. Το φαγητό παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτή την περίπτωση.

Επιβλαβή και ευεργετικά προϊόντα για την ανδρική ισχύ

Γενικά, η ισχύς επηρεάζεται σχεδόν άμεσα από τα επίπεδα τεστοστερόνης στο σώμα ενός άνδρα. Επομένως, πρώτα απ 'όλα, η τροφή για δραστικότητα θα πρέπει να περιέχει συστατικά που θα βοηθούσαν το σώμα σας να παράγει μια τόσο σημαντική ορμόνη. Και τουλάχιστον δεν μείωσαν την παραγωγή του στο σώμα ενός υγιούς άνδρα. Παρακάτω σας προτείνουμε να εξοικειωθείτε με μερικά βασικά στοιχεία και κανόνες για την επιλογή ποτών και τροφών για ισχύ.

Επιβλαβή προϊόντα για την ισχύ

Πολλά προϊόντα που χρησιμοποιούμε σχεδόν καθημερινά όχι μόνο δεν έχουν θετική επίδραση στη δραστικότητα, αλλά μπορούν και να την καταστρέψουν. Για παράδειγμα, η αύξηση της περιεκτικότητας σε αλάτι στο φαγητό σας μειώνει την παραγωγή τεστοστερόνης στο σώμα ενός άνδρα, πράγμα που σημαίνει ότι τα τρόφιμα για δραστικότητα θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο αλατισμένα.

Διάφορα ενεργειακά ποτά, γλυκιά σόδα, καφές - όλα αυτά, φυσικά, έχουν μια προσωρινή θετική επίδραση, τονώνουν το νευρικό σας σύστημα. Αλλά επηρεάζει αρνητικά το καρδιαγγειακό σύστημα και μπορεί να οδηγήσει σε επιπλοκές, συμπεριλαμβανομένης της οικείας περιοχής. Επιπλέον, σύμφωνα με ορισμένες μελέτες, η καφεΐνη που εισέρχεται στο σώμα σας οδηγεί στην καταστροφή της ήδη υπάρχουσας ελεύθερης τεστοστερόνης.

Επίσης, τα τρόφιμα που περιέχουν μεγάλη ποσότητα υδατανθράκων είναι αρνητικοί παράγοντες που επηρεάζουν την ανδρική ισχύ. Για να μην αναφέρουμε ότι μπορούν να προκαλέσουν παχυσαρκία. Παρεμπιπτόντως, σε άτομα με αυξημένο σωματικό βάρος, συχνά παρατηρείται μείωση της λίμπιντο.

Τα μάφιν και το λευκό ψωμί δεν είναι επίσης πολύ υγιεινά. Η μαγιά και η ζάχαρη σε αυτά τα τρόφιμα μειώνουν τα επίπεδα τεστοστερόνης.

Μην κάνετε κατάχρηση λιπαρού γάλακτος. Περιέχει πολλά οιστρογόνα - τη γυναικεία σεξουαλική ορμόνη που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ισχύ σας.

Τα λουκάνικα, τα λουκάνικα, τα λουκάνικα και άλλα παρόμοια προϊόντα, αν και ταξινομούνται ως κρέατα, περιέχουν μεγάλο αριθμό πρόσθετων, επομένως όλα τα οφέλη στην πραγματικότητα μειώνονται στο μηδέν. Επιπλέον, τα περισσότερα κρέατα και προϊόντα κρέατος που προσφέρονται επί του παρόντος στο στάδιο της εκτροφής ζώων είναι κορεσμένα με αρκετά μεγάλες ποσότητες αυξητικών ορμονών και άλλων ουσιών που είναι γνωστό ότι έχουν αρνητική επίδραση, συμπεριλαμβανομένης της ισχύος.

Μιλώντας για «βλαβερές» ορμόνες στο φαγητό σας από την άποψη της αύξησης της δραστικότητας, θα πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρετε διάφορα «αθλητικά κοκτέιλ», καθώς και την μπύρα που αγαπούν πολλοί. Ναι, ναι, αποδεικνύεται ότι μεταξύ άλλων, η μπύρα περιέχει γυναικείες ορμόνες - φυτοοιστρογόνα. Νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τη λίμπιντο σου.

Και, φυσικά, πρέπει να αναφέρουμε τα τσάγια και τα βότανα που μπορούν να συμπεριληφθούν σε διάφορα ροφήματα, τα οποία έχουν έντονο ηρεμιστικό και επιβραδύνουν τη διέλευση των νευρικών ερεθισμάτων.

Έτσι, συνοψίζοντας ορισμένα αποτελέσματα, μπορούμε να διακρίνουμε τις ακόλουθες ομάδες προϊόντων που δεν πρέπει να τρώτε (τουλάχιστον πολλά) εάν θέλετε να αυξήσετε την ανδρική σας δύναμη:

 • τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε αλάτι (τουρσιά και τουρσιά, πατατάκια, αλατισμένα κράκερ κ. λπ. )
 • τρόφιμα με υδατάνθρακες?
 • ζαχαρούχα σόδα, ενεργειακά ποτά, είδη ζαχαροπλαστικής, κέικ και καραμέλες, λευκό ψωμί με μαγιά, πατάτες (ειδικά τηγανητές).
 • Προϊόντα με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη (καφές, ενεργειακά ποτά, φάρμακα που περιέχουν καφεΐνη κ. λπ. ).
 • Προϊόντα που περιέχουν ορμόνες ("θηλυκό", "ανάπτυξη" κ. λπ. ).
 • λιπαρό αγελαδινό γάλα, "αθλητικά κοκτέιλ", μη βιολογικό κρέας και προϊόντα κρέατος, μπύρα κ. λπ.
 • Τρόφιμα και ποτά με καταπραϋντική δράση (ηρεμιστικά τσάγια, ιδιαίτερα αυτά με βότανα όπως βαλεριάνα, υπερικό, βάλσαμο λεμονιού, άνθη φλαμουριά, μέντα κ. λπ. ).

Χρήσιμη τροφή για αύξηση της ισχύος

Έτσι γνωρίζετε ήδη ποιες τροφές είναι πιο επιβλαβείς για τη δραστικότητα. Τώρα σκεφτείτε τι έχει νόημα για εσάς και τη δύναμή σας. Με άλλα λόγια, τι πρέπει να υπάρχει στη διατροφή σας για να αυξήσετε την ισχύ σας.

Όπως αναφέρθηκε ήδη, για κανονική σεξουαλική δραστηριότητα και βιώσιμη ισχύ, η ανθρώπινη διατροφή πρέπει να περιέχει ορισμένες ουσίες και να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλική προς το περιβάλλον και υγιεινή.

Για παράδειγμα, οι διατροφολόγοι επισημαίνουν την ανάγκη για τις λεγόμενες «βιταμίνες αναπαραγωγής» Ε και Α στη διατροφή. Η βιταμίνη Β βελτιώνει επίσης την αγωγή των νευρικών ερεθισμάτων, η οποία συμβάλλει όχι μόνο στη διανοητική δραστηριότητα αλλά και στις αναπαραγωγικές λειτουργίες του σώματός σας.

Μεταξύ των ιχνοστοιχείων, τα πιο σημαντικά για την αύξηση της ισχύος και της ποιότητας του σπέρματος είναι: ψευδάργυρος, σελήνιο, κάλιο, μαγνήσιο. Είναι επίσης αρκετά καλά αποδεδειγμένο ότι τα λεγόμενα λιπαρά οξέα βοηθούν καλά στην αύξηση των επιπέδων τεστοστερόνης.

Αντίστοιχα, τα τρόφιμα για την αύξηση της δραστικότητας θα πρέπει να περιέχουν όλα αυτά τα στοιχεία με τη μία ή την άλλη μορφή.

Ας αναφέρουμε μερικά προϊόντα που έχουν αποδειχθεί στον τομέα της αύξησης της ισχύος:

 • Θησαυρός. Το πιο ισχυρό και αποτελεσματικό «φάρμακο τροφίμων» είναι το μέλι. Βρίσκεται, θα λέγαμε, στην πρώτη θέση στην κατάταξη των προϊόντων για την αύξηση της ισχύος. Είναι το μέλι που περιέχει μεγάλο αριθμό στοιχείων που βοηθούν στη διατήρηση της συνολικής υγείας και, ως εκ τούτου, λύνουν ορισμένα προσωπικά προβλήματα. Αυτή η εξαιρετική πολυβιταμίνη περιέχει επίσης μια σειρά από ιχνοστοιχεία που χρειάζεστε.
 • ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ. Το επόμενο προϊόν που ενισχύει τη δραστικότητα είναι οι ξηροί καρποί, ειδικά τα καρύδια. Είναι κυριολεκτικά μια αποθήκη ιχνοστοιχείων. Φτιάχνοντας μια πάστα από ξηρούς καρπούς και μέλι, μπορείτε να διπλασιάσετε το ευεργετικό αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που οι ξηροί καρποί είναι κουρασμένοι, μπορείτε να τους αντικαταστήσετε με δαμάσκηνα. Μια τέτοια λιχουδιά πρέπει να λαμβάνεται κάθε μέρα 3-4 ώρες πριν τον ύπνο. Μέσα σε λίγες μέρες το αποτέλεσμα θα είναι αισθητό.
 • Τροφές λαχανικών, φρούτα. Εδώ μιλάμε κυρίως για φρούτα που είναι όσο το δυνατόν πιο πλούσια σε βιταμίνες από τις ομάδες Α, Ε και Β. Τα δαμάσκηνα έχουν ήδη αναφερθεί παραπάνω. Προσθέστε σε αυτή τη λίστα: χουρμάδες, εσπεριδοειδή (πορτοκάλια, λεμόνια κ. λπ. ), καρπούζι, λαχανικά από ρίζα καρότου και σέλινο.
 • Πράσινος. Τα πράσινα είναι πολύ χρήσιμα για την ανδρική δύναμη. Μεγάλη ποικιλία βοτάνων που φυτρώνουν στον κήπο ή στο χωράφι: μαϊντανός, άνηθος, μαρούλι, πικραλίδα, τσουκνίδα κ. λπ. Δεν σας ανοίγουν την όρεξη μόνο τα πικάντικα χόρτα: γλυκάνισος, κύμινο, εστραγκόν, σκόρδο. Αλλά το κρεμμύδι έχει αποδειχτεί ότι είναι η καλύτερη τροφή για ισχύ. Ο αρχαίος Ρωμαίος φιλόσοφος Πλίνιος ο Πρεσβύτερος παρατήρησε: «Το τόξο πιέζει τους τεμπέληδες στην αγκαλιά της Αφροδίτης. «Επιπλέον, κάθε κρεμμύδι θα σας είναι χρήσιμο: κρεμμύδι, χόρτα, πράσα, μπατούν.
 • Γαλακτοκομικά προϊόντα. Τα μη λιπαρά οξέα και τα ιχνοστοιχεία που ενισχύουν την ισχύ μπορούν να βρεθούν σε φυσικά, κατά προτίμηση σπιτικά προϊόντα ξινόγαλα (χωρίς τεχνητά πηκτικά, μαγιά και συντηρητικά). Όχι μόνο το ξινόγαλα, το κεφίρ και άλλα ποτά γνωστά από την παιδική ηλικία, όπως λένε, είναι τέλεια για τους άνδρες, αλλά και η σπιτική κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά. Παρεμπιπτόντως, ένα ποτήρι κρέμα γάλακτος με ψιλοκομμένα καρύδια είναι ένα υπέροχο «χωριάτικο κοκτέιλ» για αύξηση της ισχύος, το οποίο έχει δοκιμάσει περισσότερες από μία γενιές ανδρών.
 • Κρέας, Ψάρι, Θαλασσινά. Επόμενοι στη λίστα είναι το κρέας και τα ψάρια. Η τακτική χρήση τους έχει πολύ θετική επίδραση στη δραστικότητα. Στην Ευρώπη, τα στρείδια και άλλα οστρακοειδή θεωρούνται το πιο ισχυρό αφροδισιακό και τροφή που πιστεύεται ότι αυξάνει τη δραστικότητα. Μια μπριζόλα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά από βιολογικό κρέας που δεν είναι κορεσμένη με «αυξητικές ορμόνες» θα σας δώσει ενέργεια. Από τα ψάρια, η προτίμηση πρέπει να δίνεται στο καλκάνι και το σκουμπρί - το κρέας τους είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την ισχύ.

Φυσικά, αυτή η τροφή δραστικότητας δεν τελειώνει εκεί. Υπάρχουν επίσης αρκετά εξωτικά προϊόντα που πιστεύεται ότι μπορούν να βελτιώσουν την ανδρική πρόσφυση. Για παράδειγμα, ένα από αυτά είναι το στομάχι μιας καμήλας. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να το βρεις, αλλά ένα μικρό κομμάτι στο μέγεθος ενός μπιζελιού θα κάνει. Τουλάχιστον αυτό λένε οι θεραπευτές της Ανατολής.

Αύξηση ισχύος: φαγητό ή χάπια;

Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται: "Τι να επιλέξουν: φαρμακευτική αγωγή ή, σε περίπτωση προβλημάτων ισχύος, προτιμήστε την κανονική διατροφή; "".

Ως προληπτικό μέτρο και περιοδική διέγερση, είναι ακόμα καλύτερο να προτιμάτε το φαγητό. Ή καταφύγετε σε ελαφριά φάρμακα και συμπληρώματα που περιέχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αύξηση της ισχύος στην απαιτούμενη ποσότητα. Μπορούν ήδη να αναπτύξουν το επιθυμητό αποτέλεσμα μετά την πρώτη δόση και φυσικά να σας δώσουν επιπλέον εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας.

Ένα βάλσαμο που βασίζεται σε εκχυλίσματα χρυσού και ρίζας maral, ένα προσαρμογόνο από ελαφοκέρατο της maral και βιταμίνη C αντιπροσωπεύει ένα ασφαλές μέσο για την αύξηση της ισχύος. Ένα φυσικό τονωτικό έχει πολύπλοκη επίδραση στο σώμα: αποκαθιστά και σταθεροποιεί το νευρικό σύστημα, ηρεμεί και μειώνει το άγχος , βελτιώνει τη μνήμη και τη συγκέντρωση της προσοχής, τονώνει την ανδρική σεξουαλική λειτουργία.

Εάν τα προβλήματα με την ισχύ είναι χρόνια, είναι καλύτερα να συμβουλευτείτε έναν γιατρό που θα σας παραπέμψει για θεραπεία, θα συνταγογραφήσει ισχυρότερα φάρμακα ή θα καθορίσει την ανάγκη για άλλες ιατρικές διαδικασίες.