Πώς να βελτιώσετε και να αυξήσετε τη δύναμη στους άνδρες

Τα προβλήματα στύσης στους άνδρες εμφανίζονται μεταξύ 30 και 50 ετών. Για την αποκατάσταση της ισχύος, οι ειδικοί έχουν αναπτύξει ειδικά σκευάσματα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε λαϊκές θεραπείες, συμπληρώματα διατροφής και σύμπλοκα βιταμινών. Αξίζει να πούμε με περισσότερες λεπτομέρειες πώς να αυξήσετε την ισχύ στους άνδρες φυσικά χωρίς να πάτε στο γιατρό.

Ένας άντρας αύξησε τη δύναμή του στο σπίτι και πέτυχε αρμονία με τη γυναίκα του

Πώς να επιτύχετε καλά αποτελέσματα θεραπείας

Ένας άνδρας μπορεί να αυξήσει την ισχύ με πολλούς τρόπους, αλλά πρώτα πρέπει να διαπιστώσετε την αιτία της στυτικής δυσλειτουργίας. Πρώτον, εξαλείφονται οι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν δυσμενώς τη λειτουργία του πέους. Εξαλείψτε το άγχος, τις νευρικές εμπειρίες, το σοβαρό ψυχοσυναισθηματικό και σωματικό στρες. Εάν αυτό δεν βοηθήσει, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν γιατρό για να μάθετε την αιτία. Για ορισμένα προβλήματα αρκεί η χρήση λαϊκών θεραπειών, για άλλες περιπτώσεις είναι κατάλληλη μόνο η φαρμακευτική θεραπεία. Σήμερα, οι γιατροί χρησιμοποιούν τις ακόλουθες θεραπευτικές επιλογές:

 • γυμναστική και ασκήσεις?
 • Λήψη φαρμάκων?
 • η χρήση δισκίων με τεστοστερόνη στη σύνθεση.
 • διέγερση του πέους με συσκευές (φυσιοθεραπεία).
 • ομαλοποίηση της διατροφής και επιλογή δίαιτας.
 • Θεραπεία με βότανα και λαϊκές συνταγές.
 • Εφαρμογή τεχνικών μασάζ.

Αυτές οι μέθοδοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή σε συνδυασμό. Με σοβαρά σημάδια ανικανότητας, οι γιατροί μπορούν να συνταγογραφήσουν χειρουργική επέμβαση.

Προφυλάξεις

Πριν αναζητήσετε τρόπους ενίσχυσης της ανδρικής στύσης, αξίζει να μάθετε τρόπους για να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα:

 1. γεύμα. Προκειμένου ένας άνδρας να μην συναντήσει σημάδια στυτικής δυσλειτουργίας, πρέπει να κορεστεί το σώμα με χρήσιμες ουσίες. Είναι σημαντικό να λαμβάνετε πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα και υγιή λίπη. Η δραστικότητα επηρεάζεται καλά από το σκόρδο, τα καρότα, τα κρεμμύδια, τους ξηρούς καρπούς, τα μπιζέλια και τα φασόλια. Αυτά τα προϊόντα περιέχουν ψευδάργυρο και σελήνιο, τα οποία συμβάλλουν στην παραγωγή τεστοστερόνης.
 2. Το βάρος. Εάν ο ασθενής δεν ακολουθεί το βάρος, τότε αναπτύσσει γρήγορα αγγειακές παθολογίες και μπορεί επίσης να αναπτυχθεί σακχαρώδης διαβήτης. Όλες αυτές οι ασθένειες οδηγούν σε προβλήματα με τα αιμοφόρα αγγεία, πράγμα που σημαίνει παραβίαση της ισχύος στο μέλλον. Επιπλέον, τα περιττά κιλά καταστέλλουν την παραγωγή τεστοστερόνης και αυξάνουν το επίπεδο των γυναικείων ορμονών στο αίμα.
 3. Ενεργός τρόπος ζωής. Οι πρωινές ασκήσεις ή το τζόκινγκ είναι καλό για όλους, αλλά οι άνδρες άνω των 30 το χρειάζονται. Η καθημερινή σωματική δραστηριότητα οδηγεί σε βελτίωση της κατάστασης των αιμοφόρων αγγείων και ομαλοποιεί την παραγωγή τεστοστερόνης. Η επαναφόρτιση σάς επιτρέπει να διατηρείτε το σώμα σε καλή κατάσταση, κάτι που είναι σημαντικό όταν υπάρχουν σημάδια στυτικής δυσλειτουργίας.
 4. γυμνάσια. Υπάρχει μια σειρά από συγκεκριμένες ασκήσεις που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την ενίσχυση των μυών στην περιοχή της πυέλου. Είναι επίσης αποτελεσματικά για σημεία προστατίτιδας.
 5. Χαλάρωση. Η καθημερινή και επαρκής ανάπαυση θα βοηθήσει το σώμα να αποκαταστήσει το έργο όλων των συστημάτων. Ένας άντρας πρέπει να κοιμάται στο σκοτάδι και στη σιωπή, η περίοδος ανάπαυσης είναι 7-8 ώρες.
 6. σεξουαλική ζωή. Η αποχή επηρεάζει αρνητικά την ικανότητα στύσης, επομένως ένας άντρας πρέπει να κάνει σεξ τακτικά. Συνιστάται η σεξουαλική επαφή με έναν σύντροφο.
 7. Κακές συνήθειες. Το κάπνισμα και η κατανάλωση αλκοόλ έχουν αρνητική επίδραση στη δραστικότητα. Εάν ένας άνδρας θέλει να διατηρήσει μια στύση για πολλά χρόνια, θα πρέπει να εγκαταλείψει τις κακές συνήθειες.
 8. τονίζω. Η κατάθλιψη και το συναισθηματικό στρες επηρεάζουν την υγεία των ανδρών. Καλό είναι να αποφύγετε το άγχος και τη συναισθηματική υπερφόρτωση.

Οι ουρολόγοι λένε ότι τα ΣΜΝ μπορεί να προκαλέσουν ανικανότητα. Επομένως, θα πρέπει να εξετάζεστε κάθε 6 μήνες.

Ποιοι είναι οι τρόποι αύξησης της στύσης;

Οι γιατροί έχουν αναπτύξει διάφορες μεθόδους αύξησης της ανδρικής ισχύος, χρησιμοποιούνται μαζί ή στρέφονται σε μία μόνο από τις μεθόδους:

 • Ψυχοθεραπεία;
 • Θεραπεία με ορμονικά φάρμακα.
 • Λήψη κεφαλαίων για την αποκατάσταση της στύσης.
 • χειρουργική επέμβαση;
 • εκπαίδευση, πρακτική και πρακτική?
 • συνταγές παραδοσιακής ιατρικής?
 • Διαιτητική τροφή.

Πριν αποφασίσετε για οποιαδήποτε από τις μεθόδους θεραπείας, θα πρέπει να εξεταστείτε από γιατρό. Ο ουρολόγος και ο ανδρολόγος μπορούν να προσδιορίσουν την αιτία της παθολογίας και να επιλέξουν μια θεραπεία.

Σωματική άσκηση και γυμναστική

Ένας απλός τρόπος για να βελτιώσετε την ισχύ είναι να χρησιμοποιήσετε ασκήσεις που επιταχύνουν τη ροή του αίματος και βελτιώνουν τη ροή του αίματος στα πυελικά όργανα. Οι ειδικοί έχουν αναπτύξει ένα σύμπλεγμα σωματικών δραστηριοτήτων που σας επιτρέπουν να ενισχύσετε τους μυς και να βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος:

 1. καταλήψεις. Το πλεονέκτημα αυτής της άσκησης είναι ότι αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και εκπαιδεύει τους μύες της μικρής λεκάνης. Ένας άντρας πρέπει να ανοίξει τα πόδια του στο πλάτος των ώμων και μετά να κάνει βαθιά οκλαδόν στο μέγιστο.
 2. ποδήλατο. Ένας δημοφιλής τρόπος για την ενίσχυση των μυών της βουβωνικής χώρας. Ο ασθενής ξαπλώνει ανάσκελα και στη συνέχεια σηκώνει τα πόδια του και προσομοιώνει μια βόλτα με ποδήλατο.
 3. βήμα στρατιώτη. Είναι απαραίτητο να σηκώσετε τα γόνατά σας ψηλά και να τα τραβήξετε στην περιοχή του στήθους. Τα χέρια παραμένουν στη ζώνη.
 4. κατακράτηση λίθων. Τα χέρια τοποθετούνται στη ζώνη, μετά την οποία ο άνδρας σκύβει, αλλά όχι αρκετά. Όταν τα πόδια είναι λυγισμένα στα γόνατα, θα πρέπει να σφίξετε και να χαλαρώσετε τους μύες των γλουτών. Αυτό γίνεται 10 φορές, μετά από τις οποίες ο ασθενής επιστρέφει στην αρχική θέση.
 5. Τάση. Ο ασθενής ξαπλώνει ανάσκελα, στη συνέχεια λυγίζει τα γόνατά του και τα απλώνει. Σε αυτή τη θέση, θα πρέπει να τεντώσετε και να χαλαρώσετε τους μύες της βουβωνικής περιοχής. Δεν χρειάζεται να σφίξετε τους γλουτούς σας.
 6. ανύψωση της λεκάνης. Ο άνδρας ξαπλώνει ανάσκελα και μετά αρχίζει να ανεβοκατεβάζει τη λεκάνη.
 7. Τρέξτε επί τόπου. Δεν χρειάζεται να σηκώνετε τα πόδια σας εδώ, καθώς οι κάλτσες δεν πρέπει να ξεκολλούν από το πάτωμα. Η μέθοδος βοηθά στην αύξηση της ροής του αίματος στα γεννητικά όργανα.
Η σωματική δραστηριότητα έχει θετική επίδραση στην ικανότητα στύσης των ανδρών

Με τη σωστή και συνεχή εκτέλεση τέτοιων ασκήσεων ενισχύονται οι πυελικοί μύες, κάτι που έχει θετική επίδραση στη στυτική λειτουργία.

Με λαϊκές συνταγές

Προβλήματα στύσης στους άνδρες εμφανίζονταν επίσης στην αρχαιότητα, όταν δεν υπήρχαν φάρμακα για την αποκατάσταση των λειτουργιών του πέους. Στη συνέχεια, οι λαϊκές συνταγές ήρθαν στη διάσωση, οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν για να αυξήσουν γρήγορα την ισχύ ενός άνδρα. Αυτές οι συνταγές χρησιμοποιούνται σήμερα, οι πιο αποτελεσματικές είναι:

 1. αφέψημα τσουκνίδας. Παρασκευάζεται από κόκκινο κρασί με την προσθήκη ψιλοκομμένης τσουκνίδας. Για μισό λίτρο ποτού, χρησιμοποιούνται 5 κουταλιές της σούπας ξερό γρασίδι. Το φάρμακο βράζεται για 10 λεπτά, και στη συνέχεια ψύχεται, φιλτράρεται και λαμβάνεται σε μια κουταλιά της σούπας πριν από κάθε γεύμα.
 2. βάμμα ξηρών καρπών. Για αυτήν, ένα κέλυφος λαμβάνεται από 20 καρύδια και χύνεται 0, 5 λίτρο αλκοόλ. Το φάρμακο επιμένει για τουλάχιστον 15 ημέρες, μετά τις οποίες λαμβάνονται 30 σταγόνες 2 φορές την ημέρα.
 3. μέλι και ξηρούς καρπούς. Ένα τέτοιο εργαλείο μπορεί να αυξήσει άμεσα τη λίμπιντο και επίσης να αποκαταστήσει την ισχύ. Χρησιμοποιούνται θρυμματισμένα κάσιους και καρύδια, ανακατεύονται σε ίσα μέρη και προστίθεται μέλι. Πάρτε το φάρμακο πρέπει να είναι 1 κουταλιά της σούπας πριν από τα γεύματα.
 4. ρίζα καλαμιού. Σε 100 ml βραστό νερό, προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας θρυμματισμένη ρίζα και 1 κουταλιά της σούπας άνθη βιολέτας. Το φάρμακο εγχέεται για 20 λεπτά, φιλτράρεται και λαμβάνεται σε μια κουταλιά της σούπας 4-5 φορές την ημέρα.
 5. αφέψημα χουρμά. Αυτά τα αποξηραμένα φρούτα έχουν ισχυρή επίδραση στον οργανισμό, δεν είναι μόνο θρεπτικά, αλλά έχουν και θετική επίδραση στην ικανότητα στύσης. Δέκα χουρμάδες τοποθετούνται σε ένα δοχείο και τους περιχύνουν 2 ποτήρια νερό. Ο ζωμός παρασκευάζεται για 20 λεπτά, μετά τον οποίο φιλτράρεται. Θα πρέπει να το πίνετε 3 φορές την ημέρα.

Ένας άνδρας μπορεί να επιλέξει μόνος του τη μέθοδο θεραπείας, αλλά αξίζει να θυμόμαστε ότι οι λαϊκές συνταγές έχουν επίσης αντενδείξεις.

Σε περίπτωση στυτικής δυσλειτουργίας, συνιστάται η συμπερίληψη γαρίδων στη διατροφή του άνδρα

Προϊόντα που έχουν θετική επίδραση στη στύση

Όταν ένας άνδρας αντιμετωπίζει τα πρώτα σημάδια ανικανότητας, θα πρέπει να επανεξετάσει τη διατροφή του. Συνιστάται να αφαιρέσετε από το μενού ολόκληρη τη λίστα επιβλαβών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων λιπαρών, πικάντικων, τηγανητών και αλμυρών τροφίμων. Η διατροφή πρέπει να περιέχει τέτοια συστατικά που μπορούν να αυξήσουν τη λίμπιντο και να γεμίσουν το σώμα με απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα:

 1. θαλασσινά. Θα είναι χρήσιμο για τον ασθενή να τρώει θαλασσινό ψάρι, μύδια, γαρίδες, καλαμάρια και χαβιάρι.
 2. λαχανικά. Από τα λαχανικά, θα πρέπει να προτιμώνται τα καρότα, τα κρεμμύδια, το λάχανο, το σκόρδο, τα παντζάρια, το χρένο, τα παντζάρια, το σέλινο και το τζίντζερ.
 3. ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ. Ωμά αμύγδαλα, κάσιους, καρύδια, φιστίκια, κουκουνάρια.
 4. μούρα και αποξηραμένα φρούτα. Σταφύλια, σταφίδες, φράουλες, χουρμάδες, σμέουρα, μπανάνες.

Είναι επίσης σημαντικό να προσθέσετε άπαχο κρέας στη διατροφή, μπορεί να είναι μοσχάρι, γαλοπούλα, κοτόπουλο, κρέας κουνελιού. Χρήσιμα αυγά ορτυκιού και αυγά κοτόπουλου, ελαιόλαδο και μαύρη σοκολάτα. Συνιστάται να προετοιμάζετε πιάτα σε βραστή ή βραστή μορφή.

Βιταμίνες και μέταλλα για την ανθρώπινη δύναμη

Τα σύμπλοκα βιταμινών βοηθούν στη βελτίωση της ανδρικής στυτικής ικανότητας. Στα φαρμακεία μπορείτε να αγοράσετε συμπληρώματα διατροφής με πλήρη σύνθεση βιταμινών και μετάλλων. Τέτοια συμπλέγματα βοηθούν στην ομαλοποίηση της σεξουαλικής δραστηριότητας και στην αύξηση της λίμπιντο. Τα πιο δημοφιλή φάρμακα είναι:

 1. Παρασκεύασμα βιταμινών που συνταγογραφείται σε άνδρες με μειωμένη ισχύ. Η σύνθεση περιλαμβάνει φυσικά συστατικά και χρήσιμες ουσίες που αυξάνουν τη σεξουαλική επιθυμία.
 2. Ένα σύμπλεγμα ειδικά σχεδιασμένο για την υποστήριξη της αναπαραγωγικής λειτουργίας στο ανδρικό σώμα. Είναι ένα φυσικό και φυσικό διεγερτικό που βοηθά στην οικοδόμηση στύσης σε οποιαδήποτε ηλικία. Το φάρμακο ομαλοποιεί τη λειτουργία του νευρικού συστήματος και βελτιώνει την εγκεφαλική δραστηριότητα.
 3. Ένα σύμπλεγμα που παρουσιάζει καλό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια υψηλής σωματικής καταπόνησης και συνεχούς στρες.
 4. Βιταμίνες Α και Ε. Επιταχύνουν τις μεταβολικές διεργασίες στο σώμα, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος στα τριχοειδή αγγεία και τα αιμοφόρα αγγεία.
 5. Ένα συμπλήρωμα διατροφής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρώιμη εκσπερμάτιση καθώς και για την αύξηση της στύσης. Είναι καλύτερα να μην χρησιμοποιείτε ένα τέτοιο φάρμακο σε παθήσεις των αγγείων και της καρδιάς.

Πριν βελτιώσετε τη στύση με σύμπλοκα βιταμινών, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με τις αντενδείξεις αυτών των φαρμάκων. Οι βιταμίνες δεν μπορούν να χρησιμεύσουν ως πλήρης θεραπεία, υποστηρίζουν μόνο κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Το σύμπλεγμα βιταμινών βοηθά έναν άνδρα να αυξήσει τη λίμπιντο και να γίνει σεξουαλικά ενεργός

Η χρήση σύγχρονων φαρμάκων

Με σοβαρά προβλήματα, οι γιατροί χρησιμοποιούν φαρμακευτικές μεθόδους για να αυξήσουν την ανδρική ισχύ. Τα φάρμακα μπορούν να βοηθήσουν στην εξάλειψη των σημαδιών σεξουαλικής αδυναμίας και μπορούν επίσης να αυξήσουν τη λίμπιντο. Οι γιατροί συνταγογραφούν ασθενείς:

 1. Αναστολείς φωσφοδιεστεράσης. Αυτά τα φάρμακα σας επιτρέπουν να χαλαρώσετε τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, γεγονός που επιταχύνει τη διαδικασία πλήρωσης του πέους με αίμα. Η δράση του φαρμάκου εμφανίζεται 30 λεπτά μετά την κατάποση και διαρκεί 2-6 ώρες.
 2. Διανομέας μονοξειδίου του αζώτου. Μετά τη χρήση του δισκίου, ενεργοποιείται η διαδικασία παραγωγής μονοξειδίου του αζώτου στον οργανισμό, η οποία έχει θετική επίδραση στη γενική κατάσταση των αγγείων. Οι λείοι μύες χαλαρώνουν και εμφανίζεται στύση. Η διάρκεια της θεραπείας είναι περίπου 2 εβδομάδες.
 3. ανδρογόνα. Έχουν σχεδιαστεί για να αυξάνουν τα επίπεδα τεστοστερόνης στο αίμα. Τα ανδρογόνα φάρμακα ομαλοποιούν το ορμονικό υπόβαθρο, ομαλοποιώντας έτσι τη στυτική λειτουργία. Τέτοια φάρμακα συνταγογραφούνται με τη μορφή ενέσεων ή δισκίων. Η πορεία της θεραπείας επιλέγεται από τον ουρολόγο ή τον ανδρολόγο.

Τα φάρμακα έχουν αντενδείξεις στη χρήση και παρενέργειες. Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία.

Η στυτική δυσλειτουργία μπορεί να γίνει σοβαρό πρόβλημα, ειδικά εάν τα συμπτώματα ξεκινούν στα 20 ή τα 30 σας. Δεν συνιστάται η αυτοθεραπεία. Ένας άνδρας πρέπει να επικοινωνήσει με έναν ουρολόγο για να προσδιορίσει την αιτία των τραυματισμών. Ο γιατρός μπορεί να επιλέξει την κατάλληλη θεραπεία και να εξηγήσει πώς μπορεί να αυξηθεί η ισχύς.